Na spotkaniu:
- dowiesz się jak wygląda spojrzenie dietetyka na żywienie w cukrzycy
- poznasz swój skład ciała podczas badania bioimpedancji
- otrzymasz indywidualne porady dietetyczne oraz możliwość konsultacji bez ograniczeń czasowych
- weźmiesz udział w warsztatach kulinarnych i poznasz nowe potrawy do zastosowania w swojej codziennej kuchni
- zrewidujesz swoją wiedzę dotyczącą odżywiania w cukrzycy oraz poznasz wytłumaczenia największych mitów wokół węglowodanów, słodzików, fit produktów oraz innych tematów dotyczących zdrowego odżywiania.
Program spotkań:
Środa, 15 listopada, godz. 17:00
Na tym spotkaniu omówimy harmonogram spotkań, przeprowadzimy ankiety dotyczące waszego odżywiania, przeprowadzimy badania składu ciała oraz zrobimy z wami wywiad żywieniowy tak, by maksymalnie wam pomóc w dalszej części.
Środa, 22 listopada, godz. 17:00
Podczas tych zajęć omówimy waszą dietę oraz przeprowadzimy prelekcję na temat właściwego odżywiania. To również czas na zadawanie trudnych pytań i na słuchanie rzeczowych odpowiedzi.
Środa, 29 listopada, godz. 17:00
Chyba najprzyjemniejsze zajęcia ze wszystkich. Tego dnia odkryjemy tajniki kuchni dla cukrzyka. Jak przyrządzić smaczne potrawy i nie bać się skoku cukru? O tym w ostatnią środę miesiąca.
Środa, 6 grudnia, godz. 17:00
W mikołajki indywidualnie każdy dietetyk ze swoim pacjentem omówi jego błędy żywieniowe oraz zaproponuję rozwiązania, które mogą wpłynąć na poprawę zdrowia.
Środa, 13 grudnia, godz. 17:00
W ostatni dzień omawiamy co udało nam się osiągnąć, powtarzamy ważne informację, sprawdzamy zdobytą wiedzę poprzez test wiedzy o żywieniu i szybko analizujemy błędne odpowiedzi.
Zapisy na szkolenie odbywają się on-line KLIKNIJ TUTAJ
Wydarzenie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1600183316701269/